Corona info

Op deze pagina vinden jullie de coronamaatregelen die van kracht zijn op onze school. Gelieve dit schema zo goed mogelijk te volgen.

Omdat het belangrijk is om de klassen tijdig maar niet onnodig in quarantaine te plaatsen, wil ik vragen om nog steeds positieve meldingen binnen een gezin van onze school door te geven aan de klasleerkracht(en) en aan eva.deckers@bernardusschool.be.

Ik wens iedereen alvast een goede gezondheid en veel moed indien de gezondheid het even laat afweten. Tenslotte wil ik alle ouders bedanken voor de flexibiliteit en het begrip dat de school van jullie ervaart. We beseffen heel goed dat dit niet altijd even vanzelfsprekend is.

Indien hier nog vragen over zijn en het betreft een leerling van onze school, mag je steeds mailen naar bovenvermeld mailadres.

Update 27/01

brief ouders coronamaatregelen