Vrijdag

Donderdag

Woensdag

Dinsdag

Vandaag op het programma : de Duinenabdij in Koksijde en krabben vangen op de golfbreker. Het was een toffe, gevarieerde en vooral zonnige dag aan zee. Met temperaturen boven 25° en een zomerse zon hoor je ons niet klagen!

Maandag
Joepie, eindelijk was het zo ver: zeeklassen! Met pak en zak vertrokken we richting kust. De weergoden zaten ons mee en het verkeer verliep probleemloos. Geen meter file gehad. Stipt op tijd arriveerden we in Blankenberge, onze eerste stop. Het bezoek aan Sealife is steeds een topper! De zeehonden, pinguïns en vissen moeten onder de indruk geweest zijn van ons enthousiasme. Op het klimparcours konden we even de aap uithangen. Na het middagmaal reden we naar Diksmuide. Een bezoek aan de IJzertoren stond op het programma. Interessant, al die geschiedenis. En dan kwam de Barkentijn in zicht. Een meevaller voor iedereen. Het gevecht met het bedlinnen kon beginnen
18u30: Komen eten! Mmmm…een welverdiende 10 voor de eetlust, een 10 voor sfeer en gezelligheid. De kok had de boontjes, aardappelen en hamburger met zorg klaargemaakt. We konden er weer tegenaan. Het strandspel in het donker werd een spannende strijd tussen rood en groen. ’t Was oppassen geblazen voor de ‘sniper’ (wees gerust, dat is meester David op z’n best). De eerste dag vloog om.
Het zeetje; gewoonweg zaaaaaaaaaaaaaaaaalig!

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Accepteer onze cookies om zo vlot mogelijk op onze website te surfen. Meer info over het privacybeleid, klik hier