Heet van de naald

← terug naar praktisch

Inschrijvingen voor het lopende schooljaar 2018-2019

Tijdens de schooluren op afspraak.
Maak een afspraak door te bellen naar 03/889.13.18
op andere momenten : na afspraak met directie (0472/29.26.81)

Inschrijvingen voor het schooljaar 2019 – 2020 :

Kennismaken :
bij elk instapmoment (zie schema op de pagina “inschrijvingen”) is er ook een contactmoment voorzien. Dan kunnen geïnteresseerde ouders al eens een kijkje komen nemen. Het is geen enkel probleem als je kind pas instapt in het schooljaar 2019-2020. Best even aan de juf zeggen dat je al eens komt kijken in het kader van volgend schooljaar.

Inschrijven :
* voorrangsperiode : broers en zussen en kinderen personeel kunnen worden ingeschreven vanaf 15 januari 2019
* voor alle kinderen : vanaf 1 maart 2019 (je kan al vroeger bellen om een afspraak vast te leggen)
documenten vereist bij inschrijving
voor kleuters : ISI-kaart van het kind of kids-ID
voor lagere school: ISI-kaart van het kind of kids-ID + rapport van vorig schooljaar